Árpád
-2 °C
4 °C

Életünk minden pillanatát elmenti a Snapcam

2015.01.05. 09:59

A szelfizés már a múlté, mert itt az iON által bemutatott SnapCam, amivel azt tudjuk lefotózni, amit látunk. A 4×4 centis, táskapántra vagy ingzsebre rögzíthető kamera egyetlen érintésünkre készít egy 8 megapixeles fényképet, de ha kétszer koppintunk rá, akkor elkezd videózni, 720p felbontásban.

iONsnapcamces

A gyártó azt állítja, hogy akkuról 2 órányi videót vagy ötezer fotót rögzíthetünk. Bár a SnapCam videózási képessége kicsit szerény ahhoz, hogy alaposan dokumentáljuk az életünket, ha megelégszünk a fotókkal, akkor alig lesz olyan pillanata az életünknek, amiről ne készülne emlék. 

Egyszerűen kiszámolható: naponta körülbelül 16 órát vagyunk ébren, ami 960 perc, tehát durván 20 másodpercenként lőhetünk egy fotót.

Mindezt 150 dollárért megkapjuk, ami lényegesen olcsóbb és sokkal diszkrétebb, mintha egy fizetett operatőr lenne a nyomunkban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?