16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

A kínaiak már hamisítják az Apple Watch-ot

2015.01.12. 09:05

Az Apple Watch, az Apple egekig magasztalt okosórája csak két hónap múlva fog megjelenni, de már megjelentek az első hamisítványok. A Mashable újságírója vásárolt is egyet a CES-en. A sencseni Hyperdron termékét Smart Watchnak hívják, és a megszólalásig (itt: bekapcsolásig) hasonlít az Apple termékére.

Aztán jönnek a bajok. Ha bekapcsoljuk a kijelzőt, látható, hogy a Hyperdron szégyentelenül koppintja az Apple dizájnját – az ikonok pont úgy néznek ki, mint az Iphone-okon. Néhány próbálkozás után az órát csatlakoztatni lehetett egy Iphone 6-hoz, és így telefonhívásokra és zenehallgatásra is lehetett használni. Sőt, híváskor szolidan rezgett is.

Fake Chinese Apple Watch-13

A Smart Watchban van lépésszámláló, stopper, ébresztőóra, és Anti lost funkció – ezt aktiválva az óra jelezni fog, ha kikerül a bluetooth hatósugarából. Van rajta USB port is; ezt valószínűleg a hekkerek is szeretni fogják. Ha már itt tartunk: a telepíthető alkalmazások többsége valószínűleg csak egy feltört Iphone-nal fog együttműködni.

Napszemüveges óradíler

A Mashable szerzője megemlítette a cikkben, hogy eredetileg 27 dollárt kértek az óráért, de mire visszaért az ATM-től, a Smart Watch standjánál álló napszemüveges viselő nő kötötte az ebet a karóhoz, hogy valójában harmincba kerül. Szerencsére az újságíró meg tudta venni a kialkudott 27-ért is. A cég képviselője azt mondta, a Smart Watch több amerikai és kínai viszonteladónál kapható, de azt már nem árulta el, hogy pontosan hol.  • Tippek
  • Hírek