Jenő
-3 °C
6 °C

Androidra is elérhető az iGO

2009.11.02. 16:50 Módosítva: 2009-11-02 16:58:32
A Nav N Go a Google platformjára is elkészítette navigációs szoftverét, az iGO amigót.

A navigációs szoftvereket és játékokat fejlesztő Nav N Go Kft. bejelentette, hogy iGO amigo terméke már a Google Android platformján is futtatható. Korábban a vállalat iGO My way alapú alkalmazásai csak Windows Mobile és iPhone környezetben voltak használhatók.

„Az okostelefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek mind az egyéni felhasználói, mind vállalati szinten, és ezen eszközök használatának elterjedésével biztosítanunk kell, hogy partnereink versenyképesek maradjanak ezeken a platformokon is. Ezért a támogatott operációs környezetek listáját tovább bővítjük az Androiddal” – mondta Lukács Andrej, a Nav N Go kelet-európai kereskedelmi vezetője.

A Nav N Go az idén márciusban megrendezett CeBIT-en mutatta be iGO amigo szoftverszériáját Windows platformra, míg az iPhone-alapú 3D-s navigációs megoldás augusztustól kapható. A vállalat nagy várakozással tekint az Android termékek küszöbön álló piacra dobása elé, és hamarosan közzéteszi, mely Android-alapú eszközök számára lesz elérhető az alkalmazás. Akárcsak a korábbi platformokon működő szoftvermegoldások, az Androiddal kompatibilis verzió is biztosítja a 3D-s megjelenítést, a gyors útvonaltervezést, valamint az egyéb már megismert funkciókat.

A magyar fejlesztő néhány nappal azt követően számolt be az androidos szoftver kiadásáról, hogy a Google bejelentette: Google Maps Navigation néven ingyenes navigációs szoftvert integrál operációs rendszere új kiadásaiba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?