Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiszivárgott az Office 2010 második bétája

2009.11.17. 07:44
A szoftvercsomag kalózverziója torrentoldalakon bukkant fel, a legális változatról friss képernyőfotók készültek.

A forgatókönyv ugyanaz, mint a Technical Preview változat esetében volt májusban: a várva-várt Office 2010 friss tesztváltozata a héten népszerű torrentoldalakon bukkant fel, és a jelek szerint szorgalmasan töltögetik is lefele felhasználók a Microsoft irodai szoftvercsomagjának 14.0.4514.1009-es számú buildjét, mely a 2-es béta nevet viseli. A Neowin oldal úgy tudja, a program kódot kér a telepítéshez, de elfogadja a júliusban kibocsátott Technical Preview kulcsait.

Mialatt a kalózpéldány utat talált az Office rajongótáborához, a Craving Tech bloggere kézhez kapta legális bétáját egyenesen a Microsofttól, az alkalmazáscsomagról készített képernyőfotókat természetesen megosztotta a közösséggel az oldalon. A tesztváltozat hivatalos debütálását a jövő hétre várják.

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója idén február végén jelentette be, hogy az Office 2010 biztosan nem jelenik meg a Windows 7-tel egy időben. A szaksajtó tavaly még 2009 első felére várta az irodai csomag új verziójának megjelenését, de ehhez az kellett volna, hogy a béta-verzió 2008 telén megérkezzen – azonban a fejlesztés akkor mindössze alfa-fázisig jutott. Redmond áprilisban erősítette meg, hogy az Office 14 kódnéven fejlesztett termékükből még idén kiadnak egy publikus bétát.