Judit
3 °C
7 °C

Videó az új Windowsról

2008.09.23. 07:48
Felbukkant egy fotó és egy videó is az új Windowsról, ami ugyan pont úgy néz ki, mint a Vista, de várhatóan gördülékenyebb lesz vele a munka. Elvileg egy év múlva már használhatjuk is.

Mivel hivatalosan alig lehet valamit tudni a Windows 7-esről, sosem lehetünk biztosak abban, hogy a különböző helyeken felbukkanó képek, videók mennyire eredetiek, de az Engadget és a ThinkNext, meg mostanra már a fél online média úgy gondolja, hogy érdemes foglalkozni a napokban napvilágra került képpel. Elvileg a rövidesen érkező Windowst, a 7-est látjuk rajta, méghozzá az M3 Build 6780-as verziót, ami egyébként nem sok eltérést mutat a Vistához képest, sőt, legyünk őszinték, elsőre pont ugyanúgy néz ki.

Nincs forradalom akkor sem, ha a videót nézzük meg, ami nem csoda, mert már korábban kiderült, hogy a 7-es inkább egy Vista deluxe lesz, mint valami eget rengetően újszerű OS.

Amennyiben a kép nem Photoshoppal készült, már csak amiatt is felértékelődik, mert jelzi a Milestone 3 megérkezését: egy hete írtuk meg, hogy a Windows 7-es fejlesztése fontos mérföldkőhöz érkezett, és rövidesen a tesztelőkhöz kerülhet az M3-as, amire bizonyíték lehet a mostani fotó.

Az M3-as után sokan a nyilvános previewt várják, sokak szerint októberben mutatkozhat be a program, aminek nyilvános bétája még 2008-ban eljuthat a tesztelőkhöz. Pontos megjelenési dátum nincs, de egyesek 2009 első felére teszik a 7-es premierjét, ami meglehetősen rövid, két és fél éves életciklust jelentene a mérsékelten sikeres Vistának.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?