Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

Kiscsajok és kishapsik

2001.07.13. 15:59
A Totem Entertainment különleges programmal szállt be a pornófüggők pénzéért folyó harcba: a VirtuaGirl sztriptízzel dobja fel a kietlen képernyőt.
Buta arccal nézem a szövegszerkesztőt. Jobbról egy négy centiméter magas nő gyalogol be a pontos idő és a vírusirtó ikonja felett, majd megáll a "HU" felett. Ing van rajta - leveszi. Piros melltartó is van rajta, de azt nem veszi le, inkább hadonászik egy kicsit az inggel, majd peckesen kisétál, hogy a monitor alkatrészei között megvárja, míg a másik három lány is mozog egy kicsit a deszktopon.

Nagyjából így működik a Totem Entertainment VirtuaGirl című programja. A digitális pornó kétségtelenül innovatív iparág - a szóban forgó termék pedig részben tréfás (mert a monitor sarkában vetkőző apró nő rendkívül abszurd látvány), részben jószerű (mert így a felhasználónak táblázatkezelés vagy adatbázisfeltöltés közben is lehet erekciója vagy izgije).

Nem csak családapáknak

Egy kicsi mozgás senkinek sem árt
Meglepetés! Azok, akik nem kíváncsiak vetkőző nőkre, letölthetik a VirtuaGuy-t, amely vetkőző férfiakat varázsol a monitor sarkába.

A program egyébként rendkívül rafkós: ingyenesen letölthető - cserébe az emberkék nem vesznek le semmit, viszont riszálják magukat. Három dollárért levetkőznek, de ugyanazt a három figurát nézhetjük életünk végéig. Havi huszonöt dollárért viszont minden héten új figurákat küldenek a felhasználónak, aki nyakra-főre élvezkedhet a gyufásdoboznyi sztriptízen.

A Totem ötletét kiválóan lehetne alkalmazni oktatási célokra: tengerészeti zászlójelek vagy versenytánc betanítására. A humoros érzelmű emberek kedvéért esetleg minden percben bejöhetne egy figura, hogy hasra vagy hanyat essen.

Azoknak, akik komolyabban ráindulnak valamelyik Virtua programra, a jobb rálátás érdekében egy képernyőnagyító programot ajánlanék.