Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Szabadon letölthető az új Windows

2006.09.08. 11:20
Nem késlekedett sokat a Microsoft a Windows Vista első végleges tesztverziójának kiadásával, pontosan egy héttel a hivatalos tesztelők után az átlagfelhasználók is lehetőséget kaptak a Release Candidate 1 (RC1) kipróbálására.

Múlt héten jelentette be a Microsoft a Windows Vista operációs rendszer Release Candidate 1 verzióját, és péntektől bárki dvd-re írhatja a 2,5 gigabájtos telepítőt. Telepíteni azonban - egyelőre - csak azok tudják, akik júniusban regisztráltak a Microsoft Customer Preview Programra, és akkor kaptak telepítőkódot.

A legutóbbi nyilvános tesztváltozat, a béta 2 korlátozott számban volt elérhető a CPP keretében, de így is kétmillióan kipróbálhatták, és a Microsoft azt ígéri, hogy hamarosan újabb érdeklődők juthatnak telepítőkódhoz.

A Windows Vista RC1-ről érdemes tudni, hogy csak 2007. június 1-ig használható, és a Microsoft semmilyen technikai támogatást nem nyújt hozzá. A kísérletező kedvű felhasználók azonban hírcsoportokban választ találhatnak a Vista RC1 használatával és telepítésével kapcsolatos kérdéseikre. http://windowshelp.microsoft.com

Bár egyelőre kevés Vistára írt kártevő keringhet az interneten, a Microsoft azt javasolja a felhasználóknak, hogy a biztonság kedvéért telepítsenek a gépükre víruskeresőt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?