Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Óriásvásár lesz Berlinben

2005.08.31. 10:45
Szeptember elején lesz a német fővárosban a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai kiállítása, ahol a látogatók a legújabb zenelejátszókat, műholdas kütyüket és mobilokat is láthatják.

Hat napon át ismerkedhetnek az IFA 2005 látogatói az elektronikai gyártók kínálatával. A berlini vásárváros területén szeptember 2. és 9. között megrendezett eseményre az idén harminchét országból több mint ezer cég érkezik. A szervezők több százezer látogatóra számítanak, miután legutóbb majdnem háromszázezren vettek belépőt.

Hat nagyobb kategóriába sorolhatók a bemutatott termékek: televíziózás és szórakoztatás, digitális képalkotás és zene, számítástechnika és játék, kommunikáció, műholdak, hálózatok és kábelek, valamint autós eszközök. Részletesebben a tévék, házi mozik, videók, hardverek, szoftverek, irodai eszközök, oktatóeszközök, hifik, highend lejátszók, autós hifik, navigációs eszközök, digitális filmek és zenék felvételét, feldolgozását és értékesítését segítő eszközök, valamint műholdvevők, és otthoni biztonsági rendszerek láthatók az IFA-n.

Az IFA természetesen nemcsak kiállítás, hanem egy kereskedelmi rendezvény, ahol a fontos öltönyös üzletemberek összesen több milliárd euró értékű szerződéseket kötnek, például az új termékek forgalmazásáról. A kiállításon a Panasonic, Philips, Intel és Deutsche Telekom vezetői tartanak nyitóbeszédet.