Már csak 189 dollár a Kindle

2010.06.22. 15:21
Hét elején kisebb árháborút vívott az Amazon és a Barnes & Noble: mindkét cég 259 dollárról csökkentette ebook-olvasójának árát.

A Barnes & Noble hétfőn jelentette be, hogy 3G-vel és wifivel felszerelt ebook-olvasója, a Nook árát 259 dollárról 199-re csökkenti. A Nook egyik nagy riválisa a Kindle, amit az Amazon árusít – kedd óta szintén jelentősen olcsóbban. Az Amazon is 259 dollárról csökkentette a kütyü árát, de tíz dollárt rávert a Barnes & Noble-re, már csak 189 dollárba kerül az eszköz.

A Barnes & Noble azonban hétfőn egy új Nook-modellt is bejelentett, amiben csak wifi lesz – a 149 dolláros kütyü napokon belül megjelenik, és máris felvesznek rá előrendeléseket.

A legnagyobb elektronikai expót, a CES-t rendező Consumer Electronics Association előrejelzése szerint Amerikában idén közel ötmillió ebook-olvasót fognak vásárolni – 2009-ben ez a szám valamivel több mint kétmillió volt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla