16:00, December 09.
Horvátország 2
Brazília 1
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09. ÉLŐ
Hollandia 0
Argentína 0

Beck György távozik a Vodafone éléről

2011.08.04. 11:11
Öt év után távozik a mobilszolgáltató vezérigazgatója, helyét október elsejétől Diego Massidda veszi át, aki a Vodafone brit marketingcsapatának szélessávú és online területekért felelős igazgatója. Beck György elnöki pozícióban marad a cégnél.

A Vodafone Magyarország október elsejétől követi az új mintát, amelyet Görögországban és Spanyolországban már megvalósított a vállalatcsoport, tehát a felelősséget megosztva különválasztja az elnöki és a vezérigazgatói tisztséget. Október 1-től Diego Massidda, a Vodafone Csoport és a Vodafone Németország Video és Connected Home üzletágának jelenlegi igazgatója lesz a Vodafone magyarországi vezérigazgatója. Diego Massidda irányítja majd operatív vezetőként a működés egészét, és viseli a teljes körű felelősséget a vállalat eredményeiért.

Október 1-től elnöki pozícióban továbbra is dr. Beck György felel az üzleti stratégia kialakításáért, és a vállalat összes kifelé irányuló tevékenységéért, beleértve a legfontosabb politikai és gazdasági döntéshozókkal, így a kormányzattal, a szabályozó hatóságokkal és más külső intézményekkel fenntartott kapcsolatot.

Beck György 2007 elején csatlakozott a Vodafone csapatához. Akkor piaci részesedésben lefelé tartott a Vodafone, most már felfelé ível a cég pályája, nő a részesedése. A tavalyi célokat túlteljesítette a cég, a Vodafone Magyarország a globális cégcsoport egyik mintaértékű leányvállalatává vált - mondta a távozó igazgató. Ennek eredménye az is, hogy hazánk megkapta a Vodafone pénzügyi központját, ahol már 600-an dolgoznak. Beck György nagy sikerként könyveli el, hogy megkötötték a szerződést a Huaweijel 2007-ben, és a sikeres együttműködés egyik következményeként háttérmegállapodásokat kötöttek arról, hogy a kínai gyártócég regionális központja Magyarországon legyen.  • Hírek
  • Hírek