Árpád
-2 °C
3 °C

Nem indul a Pannon a digitális műsorszórás tenderén

2008.04.18. 16:10
A Vodafone megvette a digitális műsorszórásra kiírt pályázat dokumentációját, de csak azért, mert érdeklik a részletek. A Pannon ugyanakkor elmondta, hogy már nem vizsgálja az indulás lehetőségét.

Múlt héten a Pannon azt nyilatkozta az Indexnek, hogy vizsgálja a digitális műsorszórás tenderén való indulás lehetőségét, a társaság azonban megváltoztatta álláspontját, és közölte lapunkkal, hogy nem vették meg a pályázati kiírás dokumentációját, és biztosan nem indulnak a tenderen.

A pályázóknak az ajánlatokat 2008. április 24-én, 11 óráig kell leadniuk, tehát legkésőbb jövő csütörtökön kiderül, hogy az Antenna Hungárián kívül bárki más is érdeklődik-e a digitális televíziós műsorszórás iránt.

A Vodafone megvette a pályázati anyagot, mert ebből sok minden kiderül a mobiltévézésről. „A pályázati anyagot fontos dokumentumnak tartjuk a digitális műsorszórás jövője szempontjából, amely meghatározza a digitális mobiltelevíziózást is, ezért természetesen megvettük a pályázati anyagot, hogy a részletes kiírást és feltételeket közvetlenül megismerhessük.” - nyilatkozta az Indexnek a Vodafone sajtószóvivője.

A Vodafone azonban elzárkózott a tenderen való indulástól, mint elmondta, jelenleg nem fókuszál a digitális földfelszíni sugárzásban való önálló részvételre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?