Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Elhagyja a T-Mobile-t Sugár András a Magyar Telekomért?

2005.09.01. 09:03
A Népszabadság információi szerint Sugár András vezérigazgató szerződése lejárta előtt távozik a T-Mobile Magyarország éléről. A lap szerint a Magyar Telekom (volt Matáv) vezérigazgató-helyettesi posztját ajánlották fel neki. Sugár András az Index megkeresésére nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesülést.

Távozik a T-Mobile Magyarország éléről Sugár András, írja a Népszabadság. Még nem tudni, hogy mikor és pontosan miért, de a lap információi szerint 2007, azaz szerződésének lejárta előtt elhagyja a T-Mobile vezérigazgatói székét.

A Népszabadság úgy tudja, hogy a T-Mobile tulajdonosánál, a Magyar Telekomnál (volt Matáv) ajánlottak Sugár Andrásnak vezérigazgató-helyettesi pozíciót, ám megkeresésükre a T-Mobile Magyarországnál és a Magyar Telekomnál is azt nyilatkozták: nem tudnak a vezetőváltásról illetve más személycseréről.

Csütörtök reggel az Index megkereste Sugár Andrást, aki nem kívánt nyilatkozni.

Sugár 1993-as indulása óta vezeti a Westel, majd új nevén T-Mobile mobilszolgáltatót, amelynek ma négymillió ügyfele van. A cég 2001 decembere óta a Matáv (később: Magyar Telekom) száz százalékos tulajdona. A Népszabadság úgy tudja, Sugár András nehezen viselte, hogy cége veszített önállóságából a Matávos kivásárlással majd a névváltással.