Árpád
-2 °C
4 °C

Egyetlen ikon leleplezte az új iPad Pro tabletet

2018.08.02. 08:57

A hamarosan megjelenő iOS 12 bétája megint elárult valamit az Apple egyik hardveréről, az iPad Pro következő generációjáról. Az új tabletnek is keskeny kávája lesz, akárcsak az iPhone X-nek, de bevágás nélkül.

Az iOS 12 ikonján egyértelműen látszik mindkét külső jellemző.

Világosan látható a jelenleg is használt ikonon az iPad kijelző alatti kerek gombja, a kamerája és a széles kávája, és hogy ehhez képest milyen változások várhatók az új tableten.

ikonok.PNG

A pletykák szerint az iPad Pro is arcfelismeréssel működik majd, és az Apple megszabadul az ujjlenyomat-olvasótól. Úgy látszik az iPad káváján bőven van hely a vonások letapogatásához használt szenzoroknak, nem kell kinyesni nekik egy kis részt a kijelzőből.

Egyedül az nem derül ki az iOS 12-ből, hogy vajon az iPad Pro megtartja-e a jackdugót, vagy azon is már csak Lightning portra kötve vagy bluetooth kapcsolaton lehet majd zenét hallgatni.

(9to5Mac)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?