Judit
2 °C
7 °C

A rendőrségnek kellett szétkergetnie a napraforgószelfire vágyó több ezres tömeget

2018.08.03. 09:42
Jól mutat a dekoltázsba behajoló napraforgó, ha megfelelő a személyi összetétel, továbbá a Földanyával kokettáló powerjóga-tábor sem hagyhatja sokáig hervadozni a szelfibotot. Utólag szinte szükségszerű fejleménynek tűnik, hogy félrecsúszott a kanadai családi gazdaság ötlete.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A rendőrségnek kellett szétkergetnie a napraforgószelfire vágyó több ezres tömeget

Instagram-horda szállt meg egy kanadai farmot, bedugították a sztrádát és letaposták a természetet. #positivevibes #summerlove #bebrightandsunny

265 · Aug 03, 2018 09:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A Bogle Seeds nevű napraforgófarmnál csak némi bevételkiegészítést szerettek volna, ha már van egy ilyen jól filterezhető kultúrtájuk, úgyhogy a városi instásokra optimalizálva meghirdették az akciót: itt kérem egy mezőn lehet fotózkodni. Én nem tudom, Ontarióban ez tényleg ennyire kivételes lehetőség-e, de ha igen, esetleg megfontolásra érdemes az üzletág itthon is: békési dinnyések, alföldi kombájnosok, dunántúli zöldtakarmányosok, itt a kitörési lehetőség, az Instagram fogja kilőni az űrbe a magyar vidéket.

bogle seeds
Fotó: Bogle Seeds

Kanadában azonban kicsit túl nagy volt az érdeklődés. Hajnalban fél Toronto a farmra igyekezett, délben már hömpölyögtek az emberek a mezőn, a tömeg hamarosan eltaposta a napraforgókat, miközben mindenki megpróbált egy olyan talpalatnyi földet találni, ahol éppen nem lógott be a kamerába három másik #positivevibes, #summerlove és #bebrightandsunny mottójú természetazonos egyéniség.

Miután a közeli autópályán négysávos dugó alakult ki, a szomszédok nem tudták megközelíteni az ingatlanjaikat a 7000 autótól, a látogatók pedig megvadult elefántcsordává változtak, ki kellett hívni a rendőrséget, a család pedig bejelentette, hogy a műsornak vége, a jövőben inkább a gazdálkodásra koncentrálnának.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?