Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Minden kiszivárgott a Pixel 3 XL-ről

2018.08.09. 12:39

Egy ukrán blogger közzétette az első fotókat és videót a Google ősszel érkező új csúcsmobilja, a Pixel 3 XL feltehetően végleges változatáról – írja az Android Police.

A felvételeket egy LuchkovCh nevű ukrán tech blogger tette közzé a Telegram-csatornáján. Az októberi debütálásig elvileg még változhatnak a részletek, de nagy valószínűséggel a képeken és videón látható a közel végleges állapot.

A képeken látszik, hogy a mobil valóban megkapja az iPhone X-en debütált betüremkedést az 1440x2960 pixeles kijelző tetején, amelyhez a Google már elő is készítette az operációs rendszere szintén ősszel érkező 9. verzióját, az Android Pie-t. A lefotózott készülék ezt is futtatja, benne pedig egy nyolcmagos Qualcomm processzor – feltehetően a Snapdragon 845 – és az Adreno 630 grafikus csip dolgozik. A mobilban csak 4 GB RAM kapott helyet.

A telefon mellett a képeken egy újdonság is látható: egy fülhallgató, amely a tavaly debütált vezeték nélküli füles, a Pixel Buds vezetékes változatának tűnik. Korábban voltak arra utaló jelek, hogy már a tavalyi modellhez is terveztek ilyet, de akkor ez végül elmaradt. Az új füles a jelek szerint USB-C csatlakozóval érkezik.

További képek és egy unboxing videó az eredeti cikkben.