Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gond van az új Macbook Pro hangszórójával

2018.08.10. 16:43

Több felhasználó is arról számol be Redditen, illetve azt demonstrálja Youtube-on, hogy az Apple új Macbook Pro laptopjainak recseg a hangszórója – írja a Next Web.

Úgy tűnik, mind a 13, mind a 15 hüvelykes változatot érinti a probléma, még ha az nem is széles körű. A beszámolók és videók tanúsága szerint a torzítás még alacsonyabb hangerőn is jelentkezik. A hiba azért is lehet különösen kellemetlen az Apple-nek, mert korábban úgy reklámozta a laptopot, hogy a hangszórójuk a cég eddigi legjobbja.

Egyelőre nem világos, hogy mi okozza a problémát, egyesek arról számoltak be, hogy bizonyos programok használatakor jelentkezik a torzítás, más tapasztalatok szerint inkább hardveres hibáról lehet szó. Egy névtelen forrás a Next Webnek azt mondta, az Apple is tud róla, hogy gond van, és már vizsgálódnak.