Beáta, Izolda, Lea
0 °C
17 °C

Nem volt betépve Elon Musk, amikor furcsát írt Twitteren

GettyImages-622106054
2018.08.17. 17:58

Nagy interjút közölt Elon Muskkal a New York Times, amelyben a feltaláló és üzletember arról is beszél, hogy be volt-e tépve, amikor azt mondta, hogy ha a Tesla-részvények ára felmegy 420-ra (ez a füvesek varázsszáma), akkor zárt részvénytársaságba venné az összeset.

Musk többek között arról is beszél az interjúban, hogy nem tervez a helyettest keresni a napi ügyekre még akkor sem, ha a Teslával kapcsolatos munka már a magánéletére is kihatással van. A saját születésnapját egésznap munkával töltötte, és a Tesla miatt majdnem lekéste a testvére esküvőjét is. Musk azt egyébként elismerte, hogy a cég második emberének korábban Sheryl Sandberget szerették volna, aki jelenleg Mark Zuckerberg után a Facebook második embere.

Azzal kapcsolatban, hogy talán nem kellene komoly tőzsdei és befektetői információkat a Twitteren bejelenteni mindenféle egyeztetés nélkül, Musk annyit mondott, hogy nem bánt meg semmit, és az egyik elnökségi tag tanácsát sem fogadja meg, hogy kicsit jöjjön le a közösségi oldalakról.

Ezzel a bejegyzéssel kapcsolatban azt is megkérdezték tőle, hogy be volt-e tépve, amikor a bejegyzést írta. A 420 a marihuánahasználól összekacsintós száma, ezért sokan elkezdtek spekulálni. Musk azonban lelőtte a pletykákat, és elmondta, hogy szimplán 20 százalék prémiumot akart arra az árra, amennyiért éppen a részvényeket vették a tőzsdén. Azt is hozzátette, hogy a fű nem segít a produktivitásban, viszont néha Ambient szed, ami segít neki az alvásban. Erre a gyógyszerre hivatkozott egyébként korábban Roseanne Barr színésznő is, amikor egy majomhoz hasonlított egy afroamerikai politikusnőt mondván, a szer hatása miatt lett rasszista.

Sajnos arra az interjú nem tért ki, hogy nemrég azzal vádolta Muskot Azealia Banks rapper, hogy nem fű, hanem LSD hatása alatt szokott twitterezni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!