Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Kiszivárgott a Pixel 3 első fotója

2018.08.31. 17:24

A Google hamarosan bemutatja a két új csúcsmobilját, és a nagyobbik Pixel 3 XL után most a kisebb modellről, a Pixel 3-ról is kiszivárgott az első valódi fotó – írja a Verge.

Ahogy három hete mi is megemlékeztünk róla, az XL-ről kiszivárgott kép megerősítette, hogy az iPhone X-szel bevezetett és pillanatok alatt elterjedt kijelző teteji betüremkedést a Google új zászlóshajója is megkapja. A most közzétett fotókból viszont az látszik, hogy – a várakozásoknak megfelelően – a sima Pixel 3 marad a hagyományos, betüremkedésmentes dizájnnál, és leginkább a tavalyi Pixel 2 XL kicsinyített másának néz ki.

A kép egy Reddit-fórumban tűnt fel, és a kijelződizájn mellett az is kiderül róla, hogy a telefonon előlapi dupla hangszóró, dupla szelfikamera, és a 3 XL-hez hasonló részben üveg hátlap kapott helyet.

Az 5,5 hüvelykes kijelző felbontása 2160x1080 pixel, vagyis 2:1-es képarányú, mint a legtöbb csúcstelefon manapság. Az akku kapacitása 2915 milliamperóra. Mindkét előlapi kamera 8 megapixeles, az egyik rekeszértéke f/1.8, a másiké f/2.2. A dupla szelfikamera utalhat arra, hogy az Apple Face ID-jához hasonló biztonságos arcfelismerő beléptetőrendszer jön az új mobilokkal, de más bizonyíték erre egyelőre nincs. Az viszont valószínű, hogy gesztusvezérlést kapnak.

Az új Pixel-telefonokat október 9-én mutatja be a Google.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?