Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Ingyen fel lehet venni a beszélgetéseket Skype-on

2018.09.05. 15:51

Ha már nem szántják be, meg a feleslegescsili-viliket elfelejtve kicsit ráncfelvarrják, végre betesznek az ingyenes alapcsomagba valamit, ami sokaknak tényleg hasznos lehet: mostantól fel lehet venni és le lehet tölteni a telefon/videobeszélgetéseket a Skype-on.

A beszélgetések rögzítésének lehetősége idáig csak a fizetős üzleti verzióban volt benne, ha ezt valaki ingyenes használókat szerette volna, valamilyen harmadik platformot kellett használnia. Mostantól a Skype sztenderddé teszi a felvétel lehetőségét az asztali és a mobilos verzióban is. Igaz, Windows 10-re ezt egyelőre nem sikerült még megoldaniuk valamiért, ott még néhány hetet várni kell a featúrára.

A rögzítés egyszerűen a “+” billentyűvel történik. Jó tudni, hogy a felvétel megkezdéséről a másik fél, felek is kapnak értesítést, már csak ezért is jó tisztán játszani. A beszélgetés után egy hónap van rá, hogy letöltsük, megosszuk a felvételt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?