Szilvia
5 °C
16 °C

Kiderült pár részlet a Samsung hajlított mobiljáról

2018.09.10. 16:26

A Samsung mobilos részlegét vezető DJ Koh nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy ideje lenne piacra dobni egy hajlítható kijelzős mobilt, és azt is hozzátette, hogy a társaság novemberi fejlesztői konferenciáján kiderülhet egy-két dolog a készülékről.

Koh már utalt rá, hogy három 3,5 colos OLED panelből állhat az összehajtogatható telefon, amelyet házon belül szerényen csak a "Winner", azaz Győztes fantázianéven emlegetnek. Ezzel is arra utalnak, hogy a dél-koreai társaság első szeretne lenni a hajlítható mobiljával. 

Bár elképzelhető, hogy novemberre elkészül a mobil működő prototípusa, a hivatalos megjelenése inkább a Las Vegasban januárban megrendezésre kerülő CES 2019-en, vagy pár hónappal később, a barcelonai MWC 2019-en lehet számítani.

Mi is nagyon várjuk a hajlítható kijelzőjű készüléket, mert végre rendet tesz a világban, és fontos, hogy a lényeges dolgokra fókuszáljanak a fejlesztések.

Mennyivel jobb lesz a mostani lapos telefonok helyett egy vastagra összehajtogatott gombócot zsebre vágni! Azt azért nem feltételezzük, hogy az aksi és az elektronika harmadakkora helyen elfér, mint a mostani mobilokban. Az origamizás is szép szokás, brit tudósok szerint a rohanó világunkban megnyugtatja a lelket, ha minden telefonhívás előtt valami mással húzzuk az időt. 

Egyetlen fontos kérdésre nem tudjuk a választ:

Mit tárolunk majd az összecsukható mobil hajlataiban?

  • 637
    Random undorító zsebpiszkot
  • 224
    Csakis fémpénzt, hadd ropogjon a Gorolla Glass!
  • 203
    Papírpénzt, címletenként szortírozva

(PocketNow)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?