Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C

Kiderült pár részlet a Samsung hajlított mobiljáról

2018.09.10. 16:26

A Samsung mobilos részlegét vezető DJ Koh nemrég arról beszélt egy interjúban, hogy ideje lenne piacra dobni egy hajlítható kijelzős mobilt, és azt is hozzátette, hogy a társaság novemberi fejlesztői konferenciáján kiderülhet egy-két dolog a készülékről.

Koh már utalt rá, hogy három 3,5 colos OLED panelből állhat az összehajtogatható telefon, amelyet házon belül szerényen csak a "Winner", azaz Győztes fantázianéven emlegetnek. Ezzel is arra utalnak, hogy a dél-koreai társaság első szeretne lenni a hajlítható mobiljával. 

Bár elképzelhető, hogy novemberre elkészül a mobil működő prototípusa, a hivatalos megjelenése inkább a Las Vegasban januárban megrendezésre kerülő CES 2019-en, vagy pár hónappal később, a barcelonai MWC 2019-en lehet számítani.

Mi is nagyon várjuk a hajlítható kijelzőjű készüléket, mert végre rendet tesz a világban, és fontos, hogy a lényeges dolgokra fókuszáljanak a fejlesztések.

Mennyivel jobb lesz a mostani lapos telefonok helyett egy vastagra összehajtogatott gombócot zsebre vágni! Azt azért nem feltételezzük, hogy az aksi és az elektronika harmadakkora helyen elfér, mint a mostani mobilokban. Az origamizás is szép szokás, brit tudósok szerint a rohanó világunkban megnyugtatja a lelket, ha minden telefonhívás előtt valami mással húzzuk az időt. 

Egyetlen fontos kérdésre nem tudjuk a választ:

Mit tárolunk majd az összecsukható mobil hajlataiban?

  • 724
    Random undorító zsebpiszkot
  • 260
    Csakis fémpénzt, hadd ropogjon a Gorolla Glass!
  • 228
    Papírpénzt, címletenként szortírozva

(PocketNow)