Olivér
4 °C
8 °C

Októberben jön az új Microsoft Surface Pro

2018.09.10. 14:05

Néhány meglepetéstől eltekintve - mint amilyen a tavalyi Surface Studio volt - a Microsoft eléggé kiszámítható módon frissítgeti a Surface Pro tabletet. A redmondi cég már kiküldte a meghívókat az amerikai újságíróknak egy október 2-án esedékes eseményre, hogy bemutassa a legújabb hardvereit és szoftvereit.

A Surface Pro várhatóan megkapja a legfrissebb Intel processzort, esetleg erősítik benne a wifit és a 4G-t, szóval a tablet egy kicsit gyorsabb és vékonyabb lehet az elődjeinél. Akik a pletykákban szereplő széthajtható Andromeda telefont várják, azok nem lesznek boldogak, nagyon kis esélye van a mobil bemutatkozásának. 

Októberben érkezik meg a Windows 10 őszi frissítése is. Ebben lesz például egy felhőalapú vágólap, amely a crtl-c után más eszközökön is beilleszthetővé teszi a kimásolt tartalmat, feltuningolják a képmetszőt, az Edge böngészőt, és sötét háttérrel is használható lesz a fájlkezelő.

A gamerek az őszi frissítés telepítése után jobban tudnak majd a játékra fókuszálni, kikapcsolhatnak minden zavaró üzenetet, és kényelmesen szabályozható lesz a felhőben tárolt tartalmak gyorsítótárazása, hogy fölöslegesen ne foglaljanak tárhelyet a gépen a ritkán használt fájlok.

Mesterséges intelligencia (AI) segíti majd a gépelés, kijavítja az elütéseket és javaslatot tesz a következő szóra, ami a Microsoft által felvásárolt SwiftKey tudásának köszönhető.

(Forbes)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?