Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Újabb vezető lép le a Teslától

2018.09.13. 09:48

Sorra távoznak az amerikai Teslától a vezető beosztású emberek, és most a nemzetközi pénzügyekért felelős alelnök hagyja ott a céget.

Justin McAnear október 7-én lép ki a cégtől. Indoklása szerint lehetőséget kapott arra, hogy egy másik cégnél pénzügyi igazgató lehessen, és ezzel próbálja elejét venni a spekulációknak: kihagyhatatlannak találta a lehetőséget.

A gyártását lassan felpörgető Teslát árgus szemekkel figyelik a cég befektetői, főleg miután ennyien távoznak a cégtől, ami akár komolyabb gondok előjele is lehet. Múlt héten hagyta el a Teslát David Morton főkönyvelő, aki nem túl sok időt, csupán egyetlen hónapot töltött a cégnél. Pénteken Gabrielle Toledano, a humán erőforrások vezetője hagyta ott a vállalatot, szerdán pedig Sarah O'Brien kommunikációs igazgató mondott fel.

(MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?