Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Twitter véletlenül rossz helyre küldhette a felhasználók privát üzeneteit

2018.09.24. 09:11

A Twitter közölte, hogy egy hiba miatt egyes felhasználói magánüzeneteit véletlenül a cég fejlesztői kapták meg. A hibát azóta megtalálták és javították – írja a 9TO5Mac.

A bakit a Fiókaktivitás API (alkalmazásprogramozási felület) okozta, amelyet külső fejlesztők arra használhatnak, hogy a cégek twitteres kommunikációját segítség a vásárlóikkal. A hiba ezért azokat a felhasználókat érintette, akik kapcsolatba léptek olyan Twitter-fiókkal, amely használta ezt az API-t.

Magyarul akik például ügyfélszolgálati ügyekben Twitteren kommunikáltak egy bolttal, azoknak a személyes üzenetei ezután rossz helyre mehettek. A Twitter azt állítja, nem tud olyan esetről, amikor ez meg is történt, de azt elismerik, hogy a lehetőség megvolt erre, egészen 2017. májustól 2018. szeptember 10-ig.

Az érintett felhasználókat Twitteren egy felugró ablakban érkező üzenet értesíti a történtekről: