Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy régi vágya teljesül a PS4-tulajoknak

2018.09.26. 23:09

Hamarosan más konzolokon játszó ellenfelek ellen is lehet majd ugyanazokat a játékokat játszani online Playstation 4-en, ugyanis a Sony bejelentette, hogy hosszas vacillálás után úgy döntöttek, hogy lehetővé teszik ezt az opciót - írja a Kotaku.

A döntés azért is érdekes, mert más konzolokon már régóta van ilyesmire lehetőség, a Sony  blogposztja szerint a döntésük "komoly változtatást jelent az üzleti stratégiájukban". Tavaly év végén egy ideig már lehetett játszani PS4-gyel Xbox One ellen, szóval tényleg nem technikai oka volt annak, hogy eddig nem volt kompatibilis a két konzol.

Az első más konzolok ellen is játszható játék a Fortnite lesz, ezzel már csütörtöktől kezdve lehet játszani Xbox Oneon, Switchen, PC-n, Macen és mobilon játszó ellenfelek ellen. A Sony blogposztja szerint folyamatosan jönnek majd a bejelentések, hogy melyik játékokkal lehet majd még más konzolokon játszó játékosok ellen játszani.