Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felhasználók kezébe kerül a traffipaxok figyelése

2018.10.01. 15:49

Mostantól big data elemzések segítenek a Traffi Hunter app felhasználóinak, hogy megjósolják, várhatóan hol fognak traffipaxszal mérni. A rendőrség ugyanis októbertől nem akarja előre közzétenni a Police.hu oldalon, hogy hová állnak ki a munkatársai a sebességmérő műszerekkel.

Több milliós adathalmazunk felhasználásával, valószínűségi számítások alapján fogjuk megjósolni az aktuális mérési helyszíneket - mondta Borbély Roland, az app fejlesztője. Hogy a jóslat minél pontosabb legyen, ahhoz a felhasználók közreműködése is szükséges, így tudják folyamatosan naprakészen tartani az adatbázist.

A gyakori mérési pontok mellett nagyon fontos a felhasználók aktivitása is, mutassuk meg, hogy igenis össze tudunk fogni, és tudunk segíteni másoknak, hogy ők is segíthessenek nekünk.

- írta Borbély Roland a közleményében.

Az app, amely 2015-ben elnyerte az év alkalmazása díjat, Androidra, iOS-re és Windows Phone rendszerre egyaránt letölthető.