Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gond van az iPhone Xs töltésével

GettyImages-1037256866
2018.10.01. 14:42

Többen arról számoltak be, hogy a nemrég megjelent Apple iPhone Xs és Xs Max mobilok nem tölthetők rendesen a Lightning porton át, amikor telefont egész éjszakára a töltőn hagyják. A nemzetközi lapok beszámolói alapján a hiba nem érinti az összes készüléket, és a felhasználók többféle hibajelenségre panaszkodnak:

  • néhány telefon csak éber állapotban tölt,
  • egyeseknél csak helyreállítás után tölt rendesen a készülék.

Nagyon úgy tűnik, hogy a készülékek nem érzékelik rendesen, hogy Lightning kábelre vannak kötve, és ezért nem működik rendesen a töltés. Ez olyasvalami, ami valószínűleg egy szoftverfrissítéssel kijavítható, de érdemes megvárni, hogy az Apple mit nyilatkozik az ügyben.

Páran a wifis és mobilnetes kapcsolat akadozására is panaszkodnak, ami érezhetően lassú letöltési sebességet eredményez - nálunk a teszten nem fordult elő ilyesmi. A mobilnet esetében előfordulhat, hogy a szolgáltató oldalán kell átállítani bizonyos dolgokat a hálózaton, hogy megfelelően kezeljék az új eszközöket, és gördülékeny legyen a 4G kapcsolat.

(Forbes)

(Borítókép:  Daniel Acker / Bloomberg / Getty Images)

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas