Árpád
-2 °C
3 °C

Új 4K tévékről szivárogtat az LG

2018.11.28. 11:07

Bár az LG hagyományosan a januárban megrendezett Las Vegas-i CES-en szokta bemutatni a legújabb termékeit, egy közleményben már most csöpögtettek némi infót az arra kíváncsiaknak.

A vállalat a 4K tévéket meghajtó új Alpha processzor képességeit méltató közleményben megemlítette, hogy a 2019-ben forgalomba kerülő OLED tévéikben a második generációs Alpha 9 processzort fogják használni – a tavalyi A9 utódját. Ez négylépcsős zajcsökkentést és a magas képfrissítési rátájú (HFR) filmek támogatását biztosítja, egészen 120 képkocka / másodpercig.

Ezeket a funkciókat már tavaly is megígérték, de arról nem esett szó, hogy az új tévék támogatni fogják-e a HDMI 2.1-es szabványt, ugyanis a HFR videók lejátszásához erre lenne szükség; a korábbi modellek ezt csak az USB meghajtón keresztül tudták elérni.

(Engadget | LG Newsroom)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?