Árpád
-2 °C
3 °C

Bekettyóztak az LG ThinQ-k

2018.12.01. 18:42

"Néhány órája a világban mindenhol elkezdtek az Lg G7 ThinQ telefonok bootloopolni. Köztük az enyém is" - írta egy olvasónk, akinek a tapasztalatait a Youtube-on és Redditen kommentelő Lg G7 ThinkQ-tulajdonosok is megerősítik, ugyanis ők is arról számolnak be, hogy betöltés után betöltést ismétel a készülékük.

A felhasználók beszámolója alapján a problémán a gyári beállítások visszaállítása sem segít, ugyanis amint visszakerült a készülékekbe a SIM-kártya, a telefonok újrakezdik a betöltést. SIM-kártya nélkül a telefonok nem kezdenek el betölteni.

Mások azt írták, a SIM kivétele és a a gyári beállítások visszaállítása megoldást jelent a problémára. A reddites és youtube-os kommentek alapján az európai készülékeket érinti a hiba, lengyel, holland, osztrák, német, cseh, görög és magyar felhasználók is ugyanarról számoltak be.

Sokan írták, hogy pénteken egy a telefonon alapértelmezetten installált, LG-store-os alkalmazás frissült, és ezt követően jelentkezett a hiba. A német felhasználók arról számolnak be, hogy a T-Mobile-nál tudnak a dologról, és azt közölték velük, hogy az LG már dolgozik a probléma megoldásán.

Megkerestük az LG-t, hogy tudnak-e a problémáról, hány magyar felhasználót érinthet a hiba és mikorra tudják elhárítani. A válaszukat közöljük, amint megkaptuk.

Frissítés: 

Az LG rendelkezésre bocsájtott egy szoftveres megoldást, aminek segítségével a felhasználók visszaállíthatják készüléküket a probléma előtti állapotba. A visszaállításhoz szükséges teendőkhöz részletes információ a https://www.lg.com/hu/g7thinq-szoftver-frissites oldalon érhető el. Természetesen az LG telefonos ügyfélszolgálata és központi márkaszervize is készséggel áll a felhasználók rendelkezésére, hogy segítsenek a telefon helyreállításában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?