Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Megváltoznak a Windows 10 ikonjai

2018.12.03. 10:49

A Microsoft teljesen újratervezi a Windows 10 ikonkészletét, hogy azok passzoljanak az Office 365 programcsomag új ikonjaihoz, amelyeket korábban bemutattak. Az Office tervezését vezető Jon Friedman azt is elárulta, hogy a szoftvercégnek minden egyes terméke egységes új stílust kap.

A szakértő blogjában már találni néhány mintát arról, hogy miként fog kinézni a Windows 10 a digitális ráncfelvarrás után. Lényegében az összes beépített app indítóikonját modernizálják, frissül a Fotók, a Mail és a többi alkalmazás is.

Mivel a Microsoft kis lépésekben jutott el a Windows 10 mai kinézetéhez (gondoljunk csak a Gépház és a Vezérlőpult párhuzamos létezésére), még mindig maradtak az operációs rendszerben olyan ikonok, menük és egyéb felületek, amelyek nagyon kilógnak a sorból, és a 2001-ben megjelent Windows XP korszakát idézik fel.

(The Verge)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?