Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kivégzés előtt 1 éve van még a Windows 7-nek

2019.01.15. 14:39

2020. január 14-én véget ér a Windows 7 öt évnyi kiterjesztett támogatási időszaka, és ezt követően a Microsoft nem ad ki többé ingyenes biztonsági javításokat. Ez elég sok embert érint, mert a többség lassan vált új operációs rendszerre.

A 2015 nyarán bemutatott Windows 10 csak tavaly év végén előzte meg a közel tíz évvel ezelőtt, 2009. október 22-én piacra dobott Windows 7-et a Microsoft operációs rendszereinek elterjedtségét mutató ranglistán.

Nagyvállalati felhasználók ezután is hozzáférhetnek majd javításokhoz, csak hozzá kell csapni a kibővített terméktámogatást - és persze az árát - a meglévő mennyiségi licencszerződéshez. Ez a módszer jóval egyszerűbb lesz, mint a korábbi Windows-verzióknál, amelyekhez külön támogatási szerződést kellett kötni a Microsofttal.

Ez a támogatás évről évre drágább lesz, és legfeljebb három évig halasztható el vele a Windows 7 kikukázása.

(Ars Technica)

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!