11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 0
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Februárban érkezhet a Hololens 2

2019.01.17. 19:58

Sajtórendezvényt szervez a Microsoft a Mobile World Congress idejére Barcelonába, és az egyik előadó Alex Kipman lesz, aki nyakig benne van a Hololens fejlesztésében. Ebből máris kitalálható, hogy a rendezvény témája a Hololens 2 lehet.

A Microsoft elég ritkán tart sajtórendezvényt a mobilkongresszuson, amióta kivonult a piacról a Windows Mobile operációs rendszerével. Most az magyarázhatja az ottlétét, hogy várhatóan a Qualcomm egyik csipje hajtja majd meg a Hololens 2-t. Egyesek szerint a Microsoft a Snapdragon 850-et választotta, de a pletykákban a középkategóriás árú Snapdragon XR1 ás az újabb Snapdragon cx és 855 egyaránt megjelenik.

A felhasználók szempontjából tök mindegy, hogy melyik csip lesz az. Sokkal fontosabb, hogy a Hololens árára igencsak ráférne egy fogyókúra, mert az első, főleg ipari partnereknek és fejlesztőknek szánt változat még több mint egymillió forintba került. Ezzel egy időben a hardver képességeit is növelni kell, hogy nagyobb legyen a látómező, és ne csak egy szűk résen át keveredjen a valódi és a virtuális világ.

(VentureBeat)  • Hírek
  • Bankszámla