Jöhet a pároknak szóló Spotify

2019.03.28. 15:58 Módosítva: 2019.03.28. 20:26

Két előfizetőnek szóló hozzáférést tesztel a Spotify, hogy ne egyetlen fiók megosztott jelszavával és az offline lejátszással ügyeskedve hallgassanak zenét a párok.

A szolgáltatáshoz egyedi Duo Mix lejátszási listákat adnak, azokkal a dalokkal, amiket mindkét fél szeret.

Sokkal olcsóbb a szolgáltatás, mintha mindketten előfizetnének Premium csomagra, ami egyenként 10 euróba kerül, míg a páros csomagért csak 12,5 eurót kérnek. A családi csomagnál is olcsóbb, az ugyanis 15 euróba kerül havonta (viszont kétségtelen előnye, hogy 5 személy használhatja).

A nagyobb és több személyes csomagokba való belépéssel mindenki megtartja a korábbi kedvenceit, lejátszási listáit és ajánlásait, az előfizetéssel pedig lehetővé válik az appban letöltött zenék hallgatása, a reklámmentesség, és hogy szabadon lehet dalokat léptetni.

A Premium Duo szolgáltatás Magyarországon egyelőre nem elérhető, de ha elérhető lesz itthon is, könnyen lehet, hogy olcsóbb lesz, mint a havi 12 eurós ár, mert a magyar prémium havidíj alapból is csak öt euró.

(Spotify)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek