Bernát, Felícia
EUR 384,00 Ft
USD 363,92 Ft
8 °C
30 °C

Kettős szivárvány ragyogott Pest felett

2019.05.24. 20:32 Módosítva: 2019.05.24. 21:27

A péntek délután Budapesten átvonuló zápor csinos légköroptikai jelenséggel örvendeztette meg a főváros lakóit. A Gellért-hegy oldalából kaptuk el a jelenséget, ami egy teljes elsődleges szivárványívből és egy darabka másodlagos ívből állt. A fő ív ezen túl számfeletti íveket is tartalmazott, azaz a szivárvány belső ívén a kék és ibolya színű sávok megduplázódtak. Ezeket képszerkesztő programban a színtelítettség és kontraszt fölerősítésével tettük jobban láthatóvá. Lapozza* végig képeinket!

*Figyelem, új galériaformátum az Indexen, a lapozgató bal és jobb oldalán lévő nyilakkal, a billentyűzet kurzorgombjaival vagy a képeket megragadva, jobbra vagy balra húzva lehet navigálni a fotók közt!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek