Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Még ebben a negyedévben megnyithat a Tesla új Superchargere Magyarországon

2022.01.21. 21:18

Újabb Supercharger-állomást építhet Magyarországon a Tesla. A márkacsoporton belüli feltételezések és a sajtóértesülések szerint az új töltő az M0-s autópálya déli szakaszán épülhet meg, mivel a cégnek az onnan kiinduló tranzitútvonalakat korábban nem sikerült lefednie.

A Tesla térképén nincs megadva pontos helyszín, az új töltőpontot Csepel magasságában helyezik el. A vállalat magyar márkacsoportjában sokan kész tényként kezelik, hogy az új Supercharger Szigetszentmiklóson lesz.

Pénzcentrum megkeresésére a Tesla közölte: 

Még ebben a negyedévben tervezzük egy további állomás megnyitását Budapest közelében. De ebben a szakaszban erről többet nem tudunk elárulni.

Hozzátették, hogy jelenleg hét magyarországi Supercharger-állomásuk van, amelyeken összesen 50 egyedi töltőfej található.

A törökbálinti és fóti állomásokat is bővítették a közelmúltban, ráadásul mindegyik állomáson négy darab V3-as Superchargerrel.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek