16:00, December 01. ÉLŐ
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01. ÉLŐ
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Túl őszinte volt az Apple alelnöke, kirúgták a nagy mellű nők simogatásáért

GettyImages-1090897606
2022.10.01. 05:54
Tony Blevins 22 éven át dolgozott az Apple-nél, most azonban kénytelen lesz otthagyni az almás céget.

Azonnali hatállyal menesztette beszerzésekért felelős alelnökét az Apple, miután a 47 éves férfi a vállalat nézeteivel merőben ellentétes módon nyilatkozott egy TikTok-videóban. Tony Blevins szorosan együttműködött a vezérigazgató Tim Cookkal és más vezetőkkel is, neki köszönheti a gyártó többek között azt is, hogy az Apple a jelenlegihez hasonló ellátási láncot tudott kiépíteni.

A szeptember 5-én közzétett videóban az Apple-t képviselő Blevinst a TikTok- és Instagram-videókat készítő Daniel Mac szólította le, miután a férfi egy már nem gyártott Mercedes-Benz SLR McLarennel parkolt le a közelében. Mac a videóiban tehetős, vagy legalábbis annak tűnő emberek szólít le, hogy megkérdezze tőlük, mivel foglalkoznak, Blevins válaszára azonban talán senki sem számított.

Versenyautóim vannak, golfozom és nagymellű nőket simogatok, de a hétvégéket és a nagyobb ünnepeket azért kiveszem

– fogalmazott az alelnök. A videó persze vírusszerűen kezdett el terjedni a platformon, így az Apple-höz is hamar eljutott, mely miatt azonnali kivizsgálást indítottak. Az eredmény hamar meglett, a cég felmentette Blevinst a több száz alkalmazottból álló csapata irányítása alól, majd menesztették a vállalattól.

A Bloombergnek adott nyilatkozatában Blevins megerősítette, hogy távozik az Apple-től, és bocsánatot kért a megjegyzéseiért.

(Borítókép: Drew Angerer/Getty Images)

   • Hírek
  • Hírek