3-as BMW elektromos hajtással, 544 lóerővel, 30 millió fölött. Mi baj lehet?

IMG 0344
2022.06.07. 05:50
Elképesztően lódul meg a BMW i4 M50, mindössze 3,9 másodperc kell neki 100-ig, miközben a kínaiak egy fura villanyautóval törnének a Porsche babérjaira. Lesz még szó egy rolleres balesetről, egy ígéretes Hyundairól és dízel Toyotákról. Totalcar Híradó.

544 elektromos lóerejével ez a BMW i4 M50 a legerősebb 3-as BMW valaha: kényelmes, minőségi és baromi gyors. Az ára 30 millió fölé rúg, de még így is van több pontja, ami messze van a tökéletestől.

Nagyot esett egy rolleres a Nagykörúton, aztán még az is necces volt, hogy a mögötte érkező autó időben meg tud állni. A felvételt készítő autós szerint figyelmetlen volt.

A Toyota a tartósság és megbízhatóság állócsillaga, és közben már évek óta látszik, hogy a hibrid hajtásláncokban látják a legnagyobb fantáziát. De mi a helyzet a dízelmotorjaikkal? Van olyan, ami vehető, vagy aknamező mind?

A MűhelyPRN következő adásában egy benzines szívómotorral szerelt Hyundai i30-é lesz a főszerep. Előtte azonban itt a Fotelnepper: nézd meg jól a videót és jegyezd fel, ha az ígéretes autóban valami mégis gyanús.

A kínaiak nagy erőkkel borítják rá a világra a villanyautókat: most éppen a Porsche Taycan CrossTurismót juttatja eszünkbe a furcsa külsejű HiPhi Z.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport