Extaxik használtan és egy McLaren, amit a sorsára hagytak

OOF 20200927-21
2022.06.27. 06:03
A 120 éves Cadillac váratlanul érdekes története után alámerülünk a használt extaxik világába. Szó lesz még egy szalagkorlát alá szorult McLarenről, illetve arról is, hogy miként juthat valaki régi rendszámhoz. Sőt, egy csodálatos olasz motort is találhatsz, ha végigolvasod a mai Totalcar Híradót.

Idén 120 éves a Cadillac, amelynek a története sokkal érdekesebb, mint amilyennek gondolnád. Szerencsére akad a szerkesztőségben olyan, aki hitelesen tud mesélni róla, hiszen két saját Cadillacje is van.

Egyre kevesebb használt autót hirdetnek, aminek az a velejárója, hogy olyan autókra is ráfanyalodnak néhányan, amitől azelőtt elzárkóztak volna. Ilyenek például azok az autók, amik életük nagy részét taxiként élték le. Vehetők?

Washington államban egy szalagkorlát alá szorulva találtak rá a rendőrök egy 100 millió forint körüli összeget érő, jobb sorsra érdemes McLaren 600LT-re. A baleset helyszínén azonban nem volt senki, a sofőr simán magára hagyta az autót.

Küszöbön áll az új formátumú rendszámok bevezetése Magyarországon, ami a közelmúltban még az ügyintézést is nehezebbé tette. A régi formátumú rendszámok elfogytak, ennek ellenére mégis van rá esély, hogy valaki friss gyártásút szerezzen belőlük.

Teszten járt nálunk az Aprilia hegyes, 659 köbcentis, sorkettes sportmotorja, az RS 660. Az már első ránézésre is látszik, hogy igen penge géppel állunk szemben, de ér ez 4,3 milliót?

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport