Megyék Harca – Gazdaság

2010.03.24. 15:36
A Megyék Harca legújabb része kiélezettebb csatát ígér, mint a korábbiak: a válság szinte mindenkit érintett, a gazdasági kérdésekre a választ a mindennapok adják meg. Tartsa megyéjét az élen vagy hozza fel az első helyek egyikére! Az első negyedév utolsó kérdéssora következik.

A Megyék Harca kvízjáték korábbi fordulóiban tudományos, majd filmes kérdéseket tettünk fel. Országszerte gyilkos harc vette kezdetét, az összes megye kitett magáért.

Az első fordulót Csongrád nyerte, a másodikat Budapest, de a két forduló legjobb és legrosszabb összesített eredményei közt mindössze hatszázalékos az eltérés, nincs tehát még veszve semmi: az Ország Legokosabb Megyéje címet bármelyik megye elnyerheti. Vetélkedőnkben mérjük azt is, hogy honnan játszanak arányaiban a legtöbben, érdemes tehát minden ismerősének szólnia, hogy megyéjét jobb helyzetbe hozza.

Ha további részleteket akar megismerni a játékról, vagy csak szeretné megtudni, honnan juthat hasznos információkhoz a sikeres tesztkitöltéshez, kattintson ide.

Ha kíváncsi az előző fordulók végeredményeire, klikkeljen az első és a második fordulót összegző cikkek linkjeire.

Egy hét áll rendelkezésére a kvíz kitöltésére, a helyes válaszokat április elsején, a forduló lezárta után tesszük közzé.

Induljon a játék:  • Tippek
  • Biztosítás