Aliz
6 °C
14 °C

Idén is lesz Pszinapszis

2013.04.10. 16:05

Az eleinte csupán száz főt vonzó programból mostanra három-négyezer látogatót felvonultató rendezvénnyé nőtte ki magát a Budapesti Pszichológiai Napok, vagyis a Pszinapszis. Idén április 12-e és 14-e között tartják a rendezvényt, ami Európa legnagyobb, kizárólag diákok által szervezett tudományos-kulturális eseménye.

A Pszinapszis idén is változatos programokkal várja a látogatókat. A Pszichiátria szekció a pszichológia és a pszichiátria összefonódásával foglalkozik; a Naprakészen a pszichológia modern témáit és alkalmazásait ismerhetjük meg; az Alapjaink a pszichológia alapjaival foglalkozik. A Növekvőben szekció a fejlődéspszichológiáról szól, a Mindennapi pszichológia laikusok számára is érthető módon foglalkozik a lélektan alapkérdéseivel.

A rendezvényen kulturális programokat is tartanak, de lesz masszázsszoba, teaház és könyvesház is. A szervezők a hivatalos oldalon részletesen bemutatják a várható előadásokat, és a helyszínen igénybe vehető szolgáltatásokat is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?