Az első amerikai péniszátültetést egy katonán fogják elvégezni

2016.02.18. 18:03 Módosítva: 2016.02.18. 18:07

Egy  megsérült amerikai katona lehet az első ember az Egyesült Államokban, akik péniszátültetést fognak elvégezni. Az anonimitását örző katona egy robbanás során sérült meg egy Afganisztáni bevetésen az ágyéka körül, aminek következtében jelentősen roncsolódott a pénisze is. A műtétre a baltimore-i Johns Hopkins kórházban fog sor kerülni. Ha minden a terv szerint megy, akkor a donortól kapott taggal teljes életet élhet, amellyel képes lesz vízelni, érzékelni és teljes nemi életet is élhet. 

A műtétben ereket és idegeket is kell illeszteni, úgyhogy mikroszkóp alatt fog megtörténni és ha minden jól megy ez lesz a 2014-es dél-afrikai után a második sikeres péniszátültetés. A legelsővel 2006-ban próbálkoztak sikertelenül Kínában. 

A műtét további hatvan katonának adna reményt a jövőben. A műtétet végző orvos dr. Richard Redett szerint az ágyék környékén ért roncsolódás a legnagyobb trauma a legtöbb katonának, mert legtöbben a hazaérésükre időzítik a gyerekvállalást feleségükkel. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás