Többet szexel, aki sokat tép

2017.10.27. 16:54

A rendszeres marihuánahasználók többet szeretkeznek, írja a Telegraph. Az amerikai Stanford Egyetem kutatásai szerint a fű vágyfokozóként működhet a szexben, ami a szöges ellentéte annak a több évtizedes állításnak, hogy a túl gyakori betépés elveszi az ember kedvét a szextől.

shutterstock 470313245
Fotó: Shutterstock

A kutatáshoz 50 ezer amerikai kérdeztek meg 25 és 45 év között. A gyakori füvező nők átlagban 7,1 alkalommal szexelnek havonta, miközben a nem füvező nők csak havi hatszor. A férfiaknál is magasabb a szám a füvesek körében, havi 6,9 alkalommal szexel egy szmóker férfi, miközben a nem szmóker férfiak csak havi 5,6 alkalommal bújnak ágyba mással.

Összegezve közel 20 százalékkal többet szexelnek azok, akik gyakran gyújtanak rá egy spanglira.

Ez az első alkalom, hogy komolyabb kutatás végeznek a fűfogyasztás és a szex kapcsolatáról, és nagyon úgy tűnik, hogy a tévhittel szemben nem szexuálisan tunyává, hanem még aktívabbá teszi az embert, ha gyakran szív marihuánát. A vizsgálat alatt az is kiderült, hogy az eredményeknél nincs eltérés sem kor, nem, társadalmi helyzet vagy egészségügyi állapot között, minden embernél általánosan hasonló eredmény jött ki.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport