Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A világ legmodernebb tudományos játszótere költözik az Andrássyra

2018.04.18. 12:10
Élményközpontként nyit újra az Alexandra bedőlése óta üresen álló Párisi Nagyáruház, a majd tudományos szórakoztató üzemként működő Andrássy Élményközpont jövő hétvégén indul – írja a Világgazdaság.

A lap a vállalkozás vezetőjére hivatkozva azt írja, hogy a TulipánTündér Produkció nevű cég hosszú távra vette bérbe az épület belső tereit. A Párisi Nagyáruház földszintjén és első emeletén, 1500 négyzetméter összterületen működik majd az intézmény.

Mint írják, a kiállítás licencét Japánból vették meg, Európában először Budapesten lesz látható a tudományos játszótér, a Future Park.

A TulipánTündér Produkció idáig főleg látványosabb musicalekben utazott. Illés Gabriella ügyvezető azt mondta a Világgazdaságnak, hogy már nagyon régóta kerestek egy élményközpontnak helyet a városban, eddigi négy nagyszabású interaktív kiállításukat – a The Champion – A Bajnok, a Gooól!, a Gateway to Space és a Living Dinosaurs – Őskori állatkert címűt – a Millenáris Parkban rendezték meg.

A Future Parkban jövő héttől látható kiállításról egyelőre nem tudunk további részleteket. Az áprilisi 28-i megnyitó Facebook-eseménye: