Huba
17 °C
33 °C

A világ legmodernebb tudományos játszótere költözik az Andrássyra

2018.04.18. 12:10
Élményközpontként nyit újra az Alexandra bedőlése óta üresen álló Párisi Nagyáruház, a majd tudományos szórakoztató üzemként működő Andrássy Élményközpont jövő hétvégén indul – írja a Világgazdaság.

A lap a vállalkozás vezetőjére hivatkozva azt írja, hogy a TulipánTündér Produkció nevű cég hosszú távra vette bérbe az épület belső tereit. A Párisi Nagyáruház földszintjén és első emeletén, 1500 négyzetméter összterületen működik majd az intézmény.

Mint írják, a kiállítás licencét Japánból vették meg, Európában először Budapesten lesz látható a tudományos játszótér, a Future Park.

A TulipánTündér Produkció idáig főleg látványosabb musicalekben utazott. Illés Gabriella ügyvezető azt mondta a Világgazdaságnak, hogy már nagyon régóta kerestek egy élményközpontnak helyet a városban, eddigi négy nagyszabású interaktív kiállításukat – a The Champion – A Bajnok, a Gooól!, a Gateway to Space és a Living Dinosaurs – Őskori állatkert címűt – a Millenáris Parkban rendezték meg.

A Future Parkban jövő héttől látható kiállításról egyelőre nem tudunk további részleteket. Az áprilisi 28-i megnyitó Facebook-eseménye: