Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egész nyáron Youtube-ról lehet matekozni

2018.07.31. 14:11

Ingyenes videós tananyagot tett közzé a Mateking.hu oktatási portál a Youtube-csatornáján, hogy a pótvizsgázók és az egyetemre készülők videónként 10-20 perc alatt át tudják venni a középiskolás matematika tananyag több részét, és ezáltal kevesebb meglepetés érje őket szeptemberben.

A kínálatot július 9 óta hetente frissítik, tehát a tanév kezdetéig még felkerül pár friss videó. Emellett azt ígérik, hogy a látogatók által feltöltött feladatokból is megoldják a legérdekesebbeket.

A Mateking.hu egy online oktatási portál, amelyen 2450 forintért 200 napos hozzáféréssel lehet elérni nemcsak a középiskolai, de még intézményenkénti bontásban az egyetemi és főiskolai tananyagokat is, ráadásul sokkal kezelhetőbb és átláthatóbb formátumban, mint ami a Youtube felületén megtalálható.