Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ötödször találta el meteorit a házát

2008.04.09. 07:12
67 hozzászólás
"Űrlények pécéztek ki maguknak" - hangoztatja egy bosnyák földműves, miután november óta már ötödször kapott meteorittalálatot a háza.

A Belgrádi Egyetem szakértői megerősítették, hogy valóban meteoritok zuhantak a gazda házára, és nekiláttak mágneses mezőt kutatni az épület közelében, hogy kiderítsék, vajon mi vonzza oda a sok meteoritot.

A földműves más véleményen van. "Biztos, hogy földönkívüliek csinálják ezt velem, nincs más magyarázata. Csak tudnám, mivel haragítottam meg őket! Már annak is alig van esélye, hogy egyetlen meteorit eltalál egy házat, de hogy öt, az kizárt, hogy véletlen" - mondta a helyi sajtónak.

A meteoritok mindig csakis heves esőzéskor zuhannak a házra, derült időben még nem érkezett meteorit. A gazda már acélgerendákkal is megerősítette háza tetejét, de nem tud aludni félelmében, ha esik. (MTI)