Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Végre elkészült az LHC-rap

2008.09.08. 07:32
37 hozzászólás

Rövidesen bekapcsolják az LHC-t, a világ legnagyobb részecskegyorsítóját, ami sokak szerint az egész világot, a tudományos világ nagy része szerint legfeljebb néhány protont fog elpusztítani, és a létrejövő fekete lyukak olyan kicsik lesznek és olyan rövid ideig léteznek, hogy biztosan nem nyelik el az univerzumot, de még Svájcot sem.

Szerdán mindenesetre megkezdik a protonok mozgását irányító mágnesek tesztelését, már ha a tudósok kitartanak, néhányan ugyanis már halálos fenyegetést is kaptak sms-ben, emailben, faxon, hogy amennyiben bekapcsolják a részecskegyorsítót, végük. Vagyis ha nem hagyják abba azonnal a munkát, mert a fenyegetők szerint az LHC-bekapcsolása után nemcsak a tudósoknak, hanem mindennek vége lesz.

Persze a mérnökök és tudósok szeretnék meggyőzni a közvéleményt, hol alapos tudományos magyarázatokkal, máskor meg egy csodálatos rap-videó segítségével, ami persze már önmagában felér a világ elpusztításával:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?