Az okos férfiaknak jobb minőségű a spermájuk

2011.09.22. 08:45
27 hozzászólás

A magasabb intelligenciájú, okos, szórakoztató férfiaknak egészségesebbek ivarsejtjeik vannak - fedezték fel amerikai kutatók. Az Új-Mexikói Egyetem tudósai 400 vietnámi veteránt vontak górcső alá. Az alanyok amellett, hogy spermát adományoztak, intelligfenciatesztet is kitöltöttek. Az eredmény egyértelmű összefüggést mutatott ki a sperma minősége és a szellemi szint között: annál jobb az előbbi, minél magasabb az utóbbi.

A nyelv, a humor és az intelligencia mindkét nemnél azért alakult ki, mert mindkét nem számára szexuálisan vonzó" - mondta el a kísérletet vezető Geoffrey Miller professzor. A kutatók feltételezik, hogy jó eszükkel és humorukkal azt üzenik férfiak nőknek, hogy génjeik egészségesek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás