29 évesen a legrosszabb a másnaposság

2013.08.02. 14:28
1 hozzászólás

Egy brit felmérés szerint a másnaposság 29 éves korban a legkínzóbb, ugyanis akkor tart a legtovább. A felmérés készítői szerint az átlagos másnaposság hossza 9 óra 45 perc, 29 éves korban viszont 10 óra 24 percig tart.

A geográfiai megoszlást tekintve Nagy-Britanniában az északiak hamarabb józanodnak ki. A Glasgow-ban élő skótok például hat óra alatt kialusszák a részegséget, miközben a déli, bristoli britek sokáig kínlódnak egy komolyabb berúgástól.

A felmérést a  szeszmentes bárok létesítését szorgalmazó Redemption készítette. A szervezet a tanulmányban arra is kitért, hogy a britek évente átlagosan hat munkanapon hiányoznak másnaposság miatt. Az is kiderült, hogy minden harmadik brit a szexet tartja a másnaposság legjobb ellenszerének.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás