A férfiak gyakrabban gondolnak a szexre mint a nők

2013.08.13. 08:52

A férfiaknak több mint kétszer gyakrabban támadnak pajzán gondolataik, mint a nőknek, ám az eddig véltnél jóval ritkábban, csak 28 percenként. Korábbi tanulmányok, illetve a városi legenda szerint a férfiak 7 másodpercenként gondolnak a szexre.

A legfrissebb felmérést az Ohiói Állami Egyetem pszichológusai végezték a témában, egy teljes héten át firtattak minden nap 18 és 25 év közötti egyetemi hallgatókat arról, hogy hányszor jut eszükbe a szex, az evés és az alvás. A végeredmény szerint a férfiak napi 28 percenkénti teljesítményével szemben a nők 51 percenként gondolnak a szexre. Akadt azonban olyan nő is a kísérleti alanyok között, aki messze felülmúlta a férfiakat: neki naponta 140-szer jutott eszébe pajzánság.

Evésre a férfiak naponta átlagosan 38 percenként gondolnak, alvásra 33 percenként. A nők fejében ennivaló csak 62 percenként jár, az alvás pedig ennél is ritkábban, 72 percenként. Mindent egybevéve a férfiakban sokkal többször merülnek fel fizikai szükségleteik, mint a nőkben. Első náluk a szex, de rögtön utána jön az alvás, végül pedig az evés. A nőknél is első a szex, de a második az evés és csak utána jön az alvás.  • Hírek
  • Hírek