Itt a másnaposság mentes sör

2013.08.18. 13:28 Módosítva: 2013.08.18. 13:39
2 hozzászólás

Az ausztrál Queensland egyetem kutatóinak sikerült kifejleszteniük egy olyan sört, ami kevésbé okoz másnaposságot, írja az Australian Times. A kutatók elektrolitokat adtak a sörhöz, amivel növelték az ital hidratáló hatását, és még az íze sem lett rosszabb.

A kísérletben két bolti sör elektrolit-szintjét növelték meg, majd önkénteseknek adták az italt. Az önkéntesek a próba előtt edzettek, majd azt vizsgálták a tudósok, hogy a módosított sör mennyire hidratálja a szervezetet. Az alacsony alkoholtartalmú, de sok elektrolitot tartalmazó sör magas hidratáló képességgel bírt, így képes lehet megelőzni a másnaposságot.

A kutatást vezető professzor szerint „ha a való világban élsz, töltheted azzal az idődet, hogy megmondod az embereknek mit ne tegyenek, vagy kitalálhatsz olyan módszereket, amik csökkentik ezeknek a tevékenységeknek a veszélyeit.”

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás