Csilla, Noémi
6 °C
19 °C

A Törzsasztal vendége: Egely György

2001.10.18. 21:44
Az Index Törzsasztalának vendége pénteken 11 órakor Egely György gépészmérnök, a paranormális jelenségek kutatója, a róla elnevezett vitalitásmérő, az Egely-kerék feltalálója. Könyveiben foglalkozott a tiltott találmányok történetével, a gömbvillámmal és más titokzatos jelenségekkel.

Kitörés a jövőbe című könyvének olvasói például a fülszöveg szerint "az antigravitációs szerkezetek leírásával és elvével ismerkedhetnek meg, s áttekintést kaphatnak a megismert elvek gyakorlati felhasználásának lehetőségeiről, elsősorban a térenergia hasznosításáról."

Személye és az általa bemutatott találmányok körül időről időre fellángolnak az indulatok. Az Egely-kerék néven ismert vitalitásmérő számos nemzetközi kiállításon, így a Brüsszeli Eurekán is díjat nyert, hitelességét mégis sokan kétségbe vonják.

Egely György mostanában szabadegyetem szervezésével foglalkozik, a "tértechnológia" tanfolyam anyagát hamarosan videókazettán is megjelenteti. A tematikában szerepel többek között a téridő szerkezetének módosítása, a vákuumenergia megcsapolásának gyakorlati lehetőségei, továbbá az anyag-átalakítás, a térugrás, az időutazás technikai lehetőségei.

Kérdezzen Egely Györgytől, mondja el véleményét a Törzsasztalban!

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!