Olivér
5 °C
8 °C

A Törzsasztal vendége: Egely György

2001.10.18. 21:44
Az Index Törzsasztalának vendége pénteken 11 órakor Egely György gépészmérnök, a paranormális jelenségek kutatója, a róla elnevezett vitalitásmérő, az Egely-kerék feltalálója. Könyveiben foglalkozott a tiltott találmányok történetével, a gömbvillámmal és más titokzatos jelenségekkel.

Kitörés a jövőbe című könyvének olvasói például a fülszöveg szerint "az antigravitációs szerkezetek leírásával és elvével ismerkedhetnek meg, s áttekintést kaphatnak a megismert elvek gyakorlati felhasználásának lehetőségeiről, elsősorban a térenergia hasznosításáról."

Személye és az általa bemutatott találmányok körül időről időre fellángolnak az indulatok. Az Egely-kerék néven ismert vitalitásmérő számos nemzetközi kiállításon, így a Brüsszeli Eurekán is díjat nyert, hitelességét mégis sokan kétségbe vonják.

Egely György mostanában szabadegyetem szervezésével foglalkozik, a "tértechnológia" tanfolyam anyagát hamarosan videókazettán is megjelenteti. A tematikában szerepel többek között a téridő szerkezetének módosítása, a vákuumenergia megcsapolásának gyakorlati lehetőségei, továbbá az anyag-átalakítás, a térugrás, az időutazás technikai lehetőségei.

Kérdezzen Egely Györgytől, mondja el véleményét a Törzsasztalban!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?